Date2

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 23:11:46

rss

αναζήτηση

makripano

Ισ. Μάδης: Εγκαίνια με μαζική συμμετοχή πολιτών και αποφασιστικότητα για την ανάπτυξη του Δήμου ΠαιανίαςΑλλάξτε μέγεθος

mad eg1

Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη την Κυριακή το βράδυ.

Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία της Παιανίας, στην οδό Ι. Μεταξά 7, δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος που θα αποτελέσει το στρατηγείο του δημάρχου Παιανίας στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Ισίδωρος Μάδης απευθυνόμενος σε περισσότερους από 500 δημότες αλλά και υψηλούς καλεσμένους ζήτησε καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2019.

«Σήμερα ο Δήμος Παιανίας έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση, έχει γίνει ένας σύγχρονος δήμος, πιο φιλικός προς τον πολίτη, με υπηρεσίες που λειτουργούν σωστά, με προγραμματισμό, με αξιοπιστία.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, το δείχνουν τα στοιχεία, το ομολογούν ακόμα και οι αντίπαλοί μας μεταξύ τους. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια η κριτική που δεχόμαστε είναι η ίδια. Καμιά πρωτοτυπία, καμιά πρόταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάδης επισημαίνοντας πως «την Παρασκευή είχα μια σύσκεψη με τους συνεργάτες μου. Μεταξύ άλλων συζητήσαμε για την πορεία των έργων και κάναμε μια αποτίμηση σε σχέση με το πρόγραμμά που καταθέσαμε το 2019 στους συμπολίτες μας και ενέκριναν. Η χαρά όλων μας ήταν μεγάλη όταν διαπιστώσαμε πως έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό άνω του 60%. Ίσως είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στον Δήμο Παιανίας. Κρατήσαμε τον λόγο μας, τιμήσαμε την ψήφο των πολιτών και για αυτό μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια».

Κάνοντας αναφορά στη συνεργασία που επετεύχθη με τον Σταύρο Θανάση και τον Κώστα Μπουλμέτη, τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς, σημείωσε ότι «δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε αντίξοες συνθήκες η δημοτική μας ομάδα μήνα με τον μήνα δυνάμωσε. Διότι ήταν πολλοί εκείνοι που κατάλαβαν. Και φτάσαμε στο 2023 ενωμένοι πια μια γροθιά εκείνοι που θεωρητικά ήμασταν αντίπαλοι. Και ενωμένοι στεκόμαστε απέναντι στους πολίτες, απέναντί σας, και υποσχόμαστε πως στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε».

«Για εμάς η 8η Οκτωβρίου είναι η μέρα που οι συνδημότες μας θα επισφραγίσουν την επόμενη θητεία μας, που θα μας επιβραβεύσουν με την ψήφο τους και θα μας δώσουν δύναμη να πάμε μέχρι τέλους. Όχι μόνο όσα έχουμε ήδη δρομολογήσει αλλά και εκείνα που σχεδιάζουμε για την επόμενη μέρα» τόνισε ο δήμαρχος καταχειροκροτούμενος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της Πλατείας Κορυτσάς στα Γλυκά Νερά, ένα έργο που προβλέπει μεταξύ άλλων την ανέγερση δημοτικού καταστήματος με πολυχώρους πολιτισμού.

Ο Γ. Πατούλης έκανε λόγο για έναν άξιο αυτοδιοικητικό με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία επί τέσσερα χρόνια σε δύσκολες συνθήκες.

«Κράτησε σταθερά το πηδάλιο της πόλης του» επεσήμανε και δήλωσε βέβαιος πως οι δημότες θα ανανεώσουν τη θητεία του.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, η πρέσβης της Ελλάδας στην Ιρλανδία Μαγδαληνή Νικολάου, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Νίκος Πέππας και Βασίλης Κόκκαλης, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, η πρόεδρος του ΔΣ και υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Παύλος Μπατάλης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Μαρία Γιαννίρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Αλμπάνης, η δημοτική σύμβουλος 3Β Μαρία Σίνα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη Βίκυ Καβαλάρη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Ευθύμιος Κολλιός.

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Σωκράτη Δαμκαλή ενώ η Αγγελική Καλογιάννη εκπροσώπησε τον βουλευτή ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

mad eg2

mad eg3

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια