Date2

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 02:16:26

rss

αναζήτηση

makripano

Στέργιος Τσίρκας: Ο δήμαρχος (Μαραθώνα) που δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

tsirkas karamanlis

Όταν ανέλαβε τη διοίκηση του δή μου – πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια – Στέργιος Τσίρκας βρέθηκε ενώπιον ενός δήμου απαξιωμένου ο οποίος είχε υποστεί τα πάνδεινα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες και παρά ορισμένες διαφωνίες, η διοίκηση Τσίρκα κατάφερε να βάλει το νερό της υλοποίησης πλήθους έργων στο αυλάκι και μάλιστα με την αιγίδα τόσο του κράτους όσο και της Περιφέρειας.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα από την πρώτη στιγμή έψαξε και βρήκε ευκαιρίες για να αλλάξει τη μορφή του πολύπαθου δήμου προς όφελος των συμπολιτών του.

Τελευταία επιτεύγματα είναι αυτά που έχουν να κάνουν αφενός με την αστική συγκοινωνία αρχικά μέχρι τη Νέα Μάκρη (η συνέχεια είναι δεδομένη με βάση και τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής), αφετέρου η έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για να περάσει στα χέρια του δήμου μια έκταση 13 στρεμμάτων η οποία ανήκει στον Δήμο Σπάρτης και στη συνέχεια να υλοποιηθεί το Κλειστό γυμναστήριο του δήμου και μάλιστα δίπλα στο στάδιο της πόλης.

Βέβαια σε ό,τι αφορά την αστική συγκοινωνία, ο κ. Τσίρκας δεν αρνήθηκε τη βοήθεια και του βουλευτή Ανατ. Αττικής, Βασίλη Οικονόμου ο οποίος εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσε από τη δική του πλευρά να δώσει σάρκα και οστά σε ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών.

Η εξαιρετική σχέση του δημάρχου Μαραθώνα με το σύνολο των βουλευτών τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης καταδεικνύει όμως και την εκτίμηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των πολιτών της Ανατ. Αττικής στο πρόσωπο του κ. Τσίρκα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δήμαρχος Μαραθώνα μίλησε στον palentwebradio.gr στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και τον Κώστα Τσαπάκη, για τις τελευταίες αυτές επιτυχίες, διαβεβαιώνοντας σαφώς ότι δεν θα είναι και οι τελευταίες.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη στου κ. Στέργιου Τσίρκα στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια