Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 05:21:34

rss

αναζήτηση

makripano

ΣΟΚ στον Διόνυσο: Νεκρός με τρεις σφαίρες ο προϊστάμενος Ύδρευσης του δήμου από... ευέξαπτο πολίτη!



Αλλάξτε μέγεθος

amaxostasio dionisos

Νεκρός από το όπλο ενός 77χρονου πολίτη, κατοίκου του Συνοικισμού Ποντίων, έπεσε γύρω στις 9 το πρωί της Δευτέρας ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου, Παναγιώτης Αγγελίδης, 55 ετών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το θύμα βρισκόταν στο αμαξοστάσιο του δήμου όταν το πλησίασε ο δράστης και τον πυροβόλησε από πολύ κοντινή απόσταση με τρεις σφαίρες προκαλώντας τον πανικό σε όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Κατ’ αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης μπήκε στο γραφείο του θύματος όπου βρισκόταν ακόμη ένας υπάλληλος και του είπε επιτακτικά «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη». Αμέσως μετά τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς στον Άγιο Στέφανο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 77χρονος δολοφόνος διαμαρτυρόταν για κάποια διαρροή που είχε το ρολόι ύδρευσης του σπιτιού του τους τελευταίους δύο μήνες γεγονός που τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη.

Όμως υπάλληλοι του Τμήματος Ύδρευσης είχαν ελέγξει το ρολόι του 77χρονου και δεν είχαν βρει καμία διαρροή, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε τόσο ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης όσο και το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Παναγιώτης Αγγελίδης ήταν υπάλληλος του καποδιστριακού Δήμου Αγίου Στεφάνου, του οποίου ήταν και κάτοικος, και μετά την ενοποίηση με τον νόμο Καλλικράτη εντάχθηκε στο δυναμικό του Δήμου Διονύσου.

Το θύμα ήταν παντρεμένο ενώ ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία όμως δεν είχαν καμία σχέση με ψυχική νόσο.

Δήλωση Καλαφατέλη

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτό το τραγικό περιστατικό. Ο δράστης είχε εμμονή με το θύμα. Πυροβόλησε και σκότωσε τον προϊστάμενο υπηρεσίας ύδρευσης. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, διαμάντι, παντρεμένος και έχω συγκλονιστεί γιατί ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος που έφυγε πραγματικά άδικα από τη ζωή. Από το 2011 ήταν προϊστάμενος και άριστος στα καθήκοντα του.

Η υπηρεσία είχε φροντίσει και είχε κάνει έλεγχο στο σπίτι του δράστη για τη διαρροή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο δράστης από ότι πληροφορήθηκα έχει προβλήματα υγείας, έχει καρκίνο και είχε εμμονή με τη διαρροή στο σπίτι του και με το θύμα, δυστυχώς», δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης.

Συντριβή Νίκου Πέππα

«Συντετριμμένος από την τραγική απώλεια ενός αληθινού φίλου του προϊστάμενου ύδρευσης Δήμου Διονύσου. Έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος Διονύσου είχα εξαιρετική συνεργασία μαζί του και βαθιά ανθρώπινη σχέση. Αποδεικνύεται με τον πιο σκληρό τρόπο πως οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πραγματικά άνθρωποι της πρώτης γραμμής και εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», ανέφερε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Αττικής και αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Νίκος Πέππας.  

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδας είχε καταγγείλει επίθεση την οποία είχε δεχθεί δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας από πολίτη της περιοχής, γεγονός που καταδεικνύει τον διαρκή κίνδυνο στον οποίο εκτίθενται οι δημοτικοί υπάλληλοι. 

Διαβάστε σχετικά: Σπάτα – Αρτέμιδα: Επίθεση κατά δημοτικού υπαλλήλου από μαινόμενο πολίτη «φίλο και συγγενή του Δημάρχου»!

Σχόλια